Email: privacy & security

Als u speciale wensen hebt op het gebied van privacy, bent u bij Ebridge ICT ook aan het juiste adres. Steeds meer klanten plaatsen hun vraagtekens bij de privacy-situatie bij de grote hostingbedrijven, of clouddiensten zoals GoogleApps.

Een zorg die volgens ons terecht is, nu steeds duidelijker wordt hoe intensief overheden ons dataverkeer monitoren, en ook digitale bedrijfsspionage steeds vaker voorkomt.

Ebridge ICT kan die zorg uit handen nemen! Zo kunnen wij bijvoorbeeld de volledige email-hosting op ons nemen, waarbij we überhaupt géén logfiles opslaan. Ter indicatie: zelfs bij een rechterlijk bevel zijn inbeslagname van de server zijn er simpelweg geen verkeersgegevens beschikbaar! Wel zo’n prettig idee.

Uw communicatie met de serververloopt via beveiligde kanalen (SSL-encrypted, of via een 256-bit VPS-verbinding), ook vanaf bijvoorbeeld mobiele devices of openbare wifi-netwerken.

De opslag van uw email kan tot slot volledig encrypted op onze schijven worden opgeslagen, via een versleutingsmethode die die tot op heden onkraakbaar is gebleken. Wanneer u zelf het wachtwoord kiest, kunnen wij er zelfs niet bij.

Onze email-dienst is compatible met alle mail-clients, inclusief Microsoft Outlook, Mozilla Thunderbird, AppleMail en Android.

Uiteraard bieden wij ook gebruiksvriendelijke webmail-diensten die vergelijkbaar zijn met Gmail of Microsoft Outlook, maar dan zonder dat er iemand met u mee leest.